0АРТИКЛИ

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nil smoke

Платете само пола цена за Nil Smoke и престанете со пушење без ниту еден ден криза, со природната комбинација на современа технологија и источна медицина!
Платете само пола цена за Nil Smoke и престанете со пушење без ниту еден ден криза, со природната комбинација на современа технологија и источна медицина!

  • Nil smoke
  • Nil smoke
Вредност
ден 3.780,00
Попуст
50%
Заштедуваш
ден 1.890,00

Намалената цена е само

ден 1.890,00
ОСТАНАТО ВРЕМЕ ЗА КУПУВАЊЕ

Limited offer 978 купи Попуст 50%


Одбрани

  • Престанок со пушење без симптоми на криза
  • Престанок со пушење без дебелеење
  • Намалување на желбата за цигари
  • Потполно безбедно и природно
  • Овозможете престанок со пушење засекогаш

Во оваа лимитирана понуда, ви даваме решение кое ќе ви овозможи да престанете со пушење без криза, која е главна причина поради која големиот број на пушачи не сакаат или пак не успеваат да престанат. 

Станува збор за Nil Smoke магнетите, комбинација од современа технологија и традиционална источна медицина. Ви помагаат да престанете со пушење без симптоми на криза, стрес и дебелеење.

Nil Smoke позлатените магнети ја користат техниката на акопресура и стумулација на лачењето на ендорфинот, што предизвикува чувство на задоволство како кога запалите цигара а со тоа се гаси вашата желба за  пушење.

Со редовно користење од 3-4 саати на ден, можете да го оставите пушењето веќе за 2 недели. Многу се едноставни за употреба и можете да ги користите и дома, на работа, па дури и кога се занимавате со спорт.

Заборавете ја грдата зависност од цигари! Престанете да пушите без кризи и спасете го своето здравје!

Ситни букви

• Со наградниот купон нарачајте го производот за само 1890,00 ден. Регуларната цена на истиот е 3780,00 ден.

• Понудата вклучува престанување со пушење без сиптоми на криза и дебелеење.

• Понудата вклучува акопресурни магнети базирани на современа технологија и источна медицина

• Доколку не ја откажете нарачката во рок од 24 саати или помалку, истата важи за потврдена

• Понудата вклучува 44- дневна гаранција за целосно враќање Вашите пари

  • Земја:
  • Универзално