0АРТИКЛИ

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pingulingo

Научете англиски јазик од сопствениот дом на најлесен можен начин со 50% попуст!

Станете експерт за англиски јазик за само 30 денови!

Pingulingo
Вредност
ден 2.798,00
Попуст
14%
Заштедуваш
ден 399,00

Намалената цена е само

ден 2.399,00
ОСТАНАТО ВРЕМЕ ЗА КУПУВАЊЕ

Limited offer 369 купи Попуст 14%


Одбрани

  • Учете кога и каде сакате
  • Совладајте го јазикот без разлика на возраст и предзнаење
  • Секогаш бидете мотивирани за учење
  • Не мора да трошите пари и време на курсеви

Тајната на Pingulingo програмата е во посебно осмислените лекции кои ќе ви овозможат да научете англиски јазик без многу мака. Секоја лекција вклучува комбинација на нови зборови како и пример за користење на истите во реченица.

Pingulingo е книга која овозможува брзо и лесно усвојување на англискиот јазик. Тоа е единствено оружје со чија помош може секој, без разлика на возраст или предзнаење, да научи англиски јазик и да си ги исполни соништата.

Искористете прилика да на интересен и едноставен начин, во удобноста на Вашиот дом за 30 дена го совладате англискиот јазик. Без дополнителни трошоци, тестирања, професори или специјални учебници.

Оваа метода поттикнува помнење, брзо усовршување на ново знаење (околу 270 нови зборови за помалку од 2 дена) и го успорува заборавањето на стекнатото знаење до 5 пати. Се што треба е наутро и навечер да ги погледнете лекциите кои се по план предвидени за тој ден. И тоа е тоа.

По 2 недели ќе го користите јазикот на средно ниво без проблеми и блокади. Опуштено ќе влегувате во разговор со било кој странец. Ако за 44 денови не ги совладате основите на англискиот јазик со помош на Pingulingo книгата, ќе ви ги вратиме парите.

Добијте ја Pingulingo книгата и научете англиски во својот дом!

Ситни букви

• Со наградниот купон нарачајте ја книгата за само 2399 мкд. Регуларната цена изнесува 2798 мкд.

• Понудата вклучува наједноставна програма за учење англиски јазик.

• Постигнете средно ниво на англиски јазик за само 2 недели.

• Ако нарачката не ја откажете за најмалку 24ч, купувањето се смета за потврдено.

• Купонот важи 60 денови од превземањето и не се продолжува.

  • Земја:
  • Универзално