Pingulingo - Систем за учење на англискиот јазик

Pingulingo

Научете англиски од вашиот дом на најлесен можен начин со 50% попуст! Станете експерт за англиски за само 30 дена!

Одбрани
  • Учете кога и каде сакате
  • Совладајте го јазикот без разлика на возраст и предзнаење
  • Секогаш бидете мотивирани за учење
  • Не мора да трошите пари и време на курсеви

Тајната на Pingulingo програмата е во посебно осмислените лекции кои ќе ви овозможат да научете англиски јазик без многу мака. Секоја лекција вклучува комбинација на нови зборови како и пример за користење на истите во реченица.

Pingulingo е книга која овозможува брзо и лесно усвојување на англискиот јазик. Тоа е единствено оружје со чија помош може секој, без разлика на возраст или предзнаење, да научи англиски јазик и да си ги исполни соништата.

Искористете прилика да на интересен и едноставен начин, во удобноста на Вашиот дом за 30 дена го совладате англискиот јазик. Без дополнителни трошоци, тестирања, професори или специјални учебници.

Оваа метода поттикнува помнење, брзо усовршување на ново знаење (околу 270 нови зборови за помалку од 2 дена) и го успорува заборавањето на стекнатото знаење до 5 пати. Се што треба е наутро и навечер да ги погледнете лекциите кои се по план предвидени за тој ден. И тоа е тоа.

По 2 недели ќе го користите јазикот на средно ниво без проблеми и блокади. Опуштено ќе влегувате во разговор со било кој странец. Ако за 44 денови не ги совладате основите на англискиот јазик со помош на Pingulingo книгата, ќе ви ги вратиме парите.

Добијте ја Pingulingo книгата и научете англиски во својот дом!

Цена

4180ден

Попуст

50%

Ваша заштеда

2090ден

Акциската цена изнесува само

2090ден

Купете за подарок

Ограничена понуда

продажба

Попуст 50%

Pošalji Email Prijatelju
Ситни букви
  • Понудата вклучува наједноставна програма за учење англиски јазик.
  • Постигнете средно ниво на англиски јазик за само 2 недели.
  • Само денес нарачајте го производот за 2090ден. Регуларната цена е 4180ден.
  • Ако не ја откажете нарачката најмалку 24 часа порано, купувањето се смета за потврдено
  • Понудата вклучува 44-дневна гаранција на потполно враќање на парите

Квалитетни и уникатни производи по супер цени

Пријавете се на нашиот newsletter и дознајте сѐ за најновите понуди на Rabaho!

icon-safe-shopping
Сигурно купување

Ние ги користиме најдобрите безбедносни мерки за да ја процесираме вашата нарачка, и да обезбедиме вашите информации за нарачката да бидат заштитени.

icon-shipping
Сигурна испорака

Одговорни сме за безбедна испорака на производот на Вашата адреса во исправна состојба

icon-package
Време на испорака 24 ч

Нарачаните производи ги испорачуваме во најкраток период од еден ден од примањето на уплатата.

icon-list
Висококвалитетно оценување

Производот е направен од материјал со висок кквалитет, кој овозможува едностана и сигурна употреба на производот.

icon-heart
Гаранција на производ

Гаранцијата и рокот на отплата важат 44 дена. Во овој период ние ќе ви вратиме парите ако не сте задоволни од производот.