ReiChi - Нараквица од Лава Стоун Чакра

ReiChi

Ексклузивни 50% попуст на ReiChi - нараквицата за иселување на чакри!Најлесен начин за враќање на рамнотежа во животот!

Опис на понудата
  • Одговара на различни големини
  • Рачно изработени
  • Природни камења
  • Специјално дизајнирани за исцелување на целото тело и умот
  • За секојдневна употреба

Она по што се издвојува ReiChi нараквицата е специјално избраните камења од лава. Покрај тоа, секоја од 7-те монисти во различни бои одговара на индивидуалните бои на седумте чакри во човечкото тело - што ви дава холистички ReiChi пристап и позитивна енергија за да ја постигнете посакуваната рамнотежа на телото и умот.

ReiChi нараквицата е направена од 3 различни видови камења и акрилни монисти. Покрај тоа, 100% рачно е изработена и секоја мониста е рачно проверена за да се обезбеди висок квалитет на оваа нараквица за исцелување!

Камењата на оваа ReiChi нараквица се поврзани со елстична врвка со должина од 18,5см. Поради својата флексибилност одговара и на машки и на женски зглоб. Сите монисти се со скоро идентична големина.

Камењата кои ги содржи оваа енергетска ReiChi нараквица со нивната боја и енергетска вибрација тесно се поврзани со седумте човечки чакри. Носете ја секој ден за да го поттикнете протокот на енергија за целосен баланс на телото и умот!

Цена

3780ден

Попуст

50%

Ваша заштеда

1890ден

Акциската цена изнесува само

1890ден

Купете за подарок

Ограничена понуда

продажба

Попуст 50%

Pošalji Email Prijatelju
  • Само денес нарачајте го производот за 1890ден. Регуларната цена е 3780ден.
  • Ако не ја откажете нарачката најмалку 24 часа порано, купувањето се смета за потврдено
  • Понудата вклучува 44-дневна гаранција на потполно враќање на парите

Квалитетни и уникатни производи по супер цени

Пријавете се на нашиот newsletter и дознајте сѐ за најновите понуди на Rabaho!

icon-safe-shopping
Сигурно купување

Ние ги користиме најдобрите безбедносни мерки за да ја процесираме вашата нарачка, и да обезбедиме вашите информации за нарачката да бидат заштитени.

icon-shipping
Сигурна испорака

Одговорни сме за безбедна испорака на производот на Вашата адреса во исправна состојба

icon-package
Време на испорака 24 ч

Нарачаните производи ги испорачуваме во најкраток период од еден ден од примањето на уплатата.

icon-list
Висококвалитетно оценување

Производот е направен од материјал со висок кквалитет, кој овозможува едностана и сигурна употреба на производот.

icon-heart
Гаранција на производ

Гаранцијата и рокот на отплата важат 44 дена. Во овој период ние ќе ви вратиме парите ако не сте задоволни од производот.