AsanaFresh - Krema protiv hemoroida

AsanaFresh

Rešite se hemoroida uz pomoć jedinstvene AsanaFresh kreme. Asana Fresh predstavlja NOVO sredstvo za uklanjanje i lečenje hemoroida koju odlikuje izuzetno visoka EFIKASNOST. Iskoristite ponudu uz 50% POPUSTA.

Opis ponude
 • Zaboravite na bolove
 • Zaboravie na razne medicinske proizvode
 • Kupovina bez lekarskog recepta
 • Operativni zahvati nisu potrebni
 • Nema mrlja na donjem vešu
 • Proizvod je prirodan, bez štetnih materija
 • Krema ne izaziva nuspojave
 • Lako se nanosi
 • Brzo i efikasno deluje

Asana Fresh je zauzela prvo mesto na lestvici najefikasnijih krema protiv hemoroida u Evropi u protekloj godini. Milioni zadovljnih korisnika su garancija njenog kvaliteta. Ako je pomogla ovolikom broju ljudi, nema razloga da ne pomogne i vama.

Zastoj krvi te slaba cirkulacija u venama debelog creva su jedan od glavnih uzroka i pojave hemoroidnih čvorića.

Hemoroidi se mogu pojaviti u bilo kom periodu života i njihovo lečenje može biti neugodno i neprijatno. Rukovođeni ovom činjenicom, naučnici su godinama radili na jedinstvenoj formuli i sastavu kako bi pomogli onima koji imaju problema sa hemoroidima.

Nakon višegodišnjeg rada, došli su do Asana Fresh kreme koja danas predstavlja najbolji način u borbi protiv hemoroida.

Delovanje i Rezultati

Asana Fresh i njeni delotvorni sastojci prodiru u krv nakon primene, čisteći krvne sudove i eliminišući probleme i tegobe. Takođe utiču na cirkulaciju krvi i limfe i tako dovode do jačanja tkiva.

Kao konačan rezultat doći će do povlačenja hemoroida te će uzroci nastanka istih biti eleminisani. Ono što je bitno jeste da je verovatnoća za ponovno pojavljivanje hemoroida jako mala.

Razlog zašto ova krema donosi isključivo pozitivne rezultate jeste njen prirodni sastav. Napravljena je na biljnoj bazi i kao takva ne izaziva neželjene efekte. Velika potražnja u svetu za Asana Fresh kremom jeste njena efikasnost i delotvornost, a pozitivna iskustva korisnika su značano doprineli njenoj popularnosti.

Sastav i sastojci

100% prirodni sastojci su nešto što naš proizvod izdvaja od ostalih krema protiv hemoroida. Njihovo delovanje se primeti odmah nakon prve upotrebe ili nanošenja.

Delotvorne materije koje se nalaze u kremi, bez problema dospevaju u krvotok, te na potpuno bezbedan i efikasan način uklanjaju bol.

1. Aloe vera – dovodi do boljeg stanja kože, korisna je u borbi protiv alergija i ekcema te smanjuje iritaciju. Jača odbrambeni mehanizam kompletnog tela te na taj način smanjuje mogućnost novih simptoma hemoroida.

2. Ekstrakt propolisa – zaslužan je za smanjenje boli i otečenosti u predelu anusa.

3. Pčelinji vosak – ukoliko se pojavi krvarenje i svrab, njegova uloga je da te simptome eliminiše. Takođe ima i regenerativni učinak.

4. Divlji kesten – ako je koža ozleđena, njegovo dejstvo je da smanji upalu i da se reši problema kao što su čvorići hemoroida. Vraća elastičnost i čvrstoću vena.

5. Ulje semenki grožđa – jako bitno za cirkulaciju krvi, ukoliko postoje oštećenja žila doprinosi njihovom obnavljaju, te smanjuje osećaj peckanja.

6. Ulje paprene metvice – smanjuje iritaciju, bol i svrab kako sa spoljašnje tako i unutrašnje strane, te sprečava nove upale.

Asana Fresh Upotreba - Kako se koristi?

Upotreba Asana Fresh kreme je veoma jednostavna, potrebno je utrljati manju količinu na željeno područje te ostaviti neko vreme da deluje.

Ovaj proces bi trebalo ponavljati svaki dan. Da bi se videlo poboljšanje, potrebno je mast nanositi ne manje od sedam dana.

Ukoliko su hemoroidi u odmaklom stadiumu, može se nanositi dva do tri puta dnevno.

Možda i najbitnija odlika Asana Fresh kreme jeste njena bezbednost i efikasnost tokom upotrebe.

Tegobe kao što su otečenost i svrab te razne neprijatnosti kao tragovi krvi na donjem vešu, bola prilikom sjedenja i slično će postati prošlost.

Asana Fresh Cena

Trenutno je ovaj proizvod za lečenje hemoroida na popustu od 50%. Tako da za jedinstvenu cenu od 4590 RSD dobijate najbolje moguće rešenje u borbi protiv ovih neugodnih tegoba.

Na prvi mah vam možda ovaj iznos deluje visok, ali s obzirom na njenu delotvornost, isplatiće vam se svaki dinar.

Ako se pitate gde kupiti, to je jedino moguće putem ovog zvaničnog sajta. Postoje i neki preprodavači, ali budite obazrivi. Verovatno će prodavati Asana Fresh mast po visokoj ceni kako bi zaradili.

Ukoliko želite originalan, pouzdan i proveren proizvod, naša preporuka jeste da ne nasedate na razne akcije, već da kupnju obavite na našem zvaničnom sajtu.

Koristeći Asana Fresh kremu možete reći zbogom hemoroidima i nelagodnostima koje oni nose sa sobom.

Cena

9180din

Popust

50%

Vaša ušteda

4590din

Akcijska cena iznosi samo

4590din

Kupite kao poklon

Ograničena ponuda

prodaja

Popust 50%

Pošalji Email Prijatelju
Napomene
 • Ponuda uključuje kremu koja može da pomogne kod lokalnog svraba, nelagodnosti i bola povezanog sa hemoroidima.
 • Samo danas naručite proizvod za 4590din. Regularna cena iznosi 9180din.
 • Ukoliko porudžbinu ne otkažete najmanje 24 h ranije, kupovina se smatra potvrđenom
 • Ponuda uključuje 44-dnevnu garanciju na potpuni povraćaj novca

Kvalitetni i jedinstveni proizvodi po sjajnim cenama.

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama na Rabaho!

icon-safe-shopping
Bezbedna kupovina

Pri obradi vaše porudžbine upotrebljavamo najbolje bezbednosne mere, kako bismo bili sigurni da su vaši podaci koje upišete pri naručivanju bezbedno sačuvani.

icon-shipping
Pouzdana isporuka

Snosimo odgovornost za bezbednu isporuku proizvoda u ispravnom stanju na vašu adresu.

icon-package
Vreme isporuke 24 h

Naručene proizvode isporučujemo u najkraćem periodu od jednog dana od primanja uplate.

icon-list
Visoka procena kvaliteta

Proizvod je napravljen od materijala visokog kvaliteta koji omogućavaju jednostavnu i bezbednu upotrebu proizvoda.

icon-heart
Garancija na proizvod

Garancija i rok za vraćanje novca važe 44 dana. U tom periodu vam vraćamo novac ako proizvodom slučajno ne budete zadovoljni.