-

Uslovi prodaje

Super Kupovina d.o.o. (u nastavku teksta Rabaho)  organizuje i posreduje  u promotivnoj prodaji proizvoda/usluga u ime i za račun Partnera putem internet stranica www.rabaho.com. Putem ove stranice Partner odobrava promotivni popust na svoje proizvode/usluge ako Rabaho uspe da unapred ugovori minimalan broj kupaca za taj proizvod putem javnog poziva.

Pravo da se povuče iz kupovine, i povraćaj robe

O svom povlačenju iz kupovine kupac mora da obavesti prodavca u pisanoj formi u roku od 15 dana od dana prijema robe, odnosno na e-mail adresu prodavca, a robu mora da vrati u roku od dodatnih 30 dana. Kupac je dužan da snosi troškove nastale u toku povraćaja robe. Roba mora da bude nekorišćena, neotvorena, neoštećena i u originalnoj ambalaži. Priložen mora da bude i original ili kopija fakture koju kupac dobija sa isporučenom robom. Prodavac nije dužan da prihvati otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne ispunjavaju uslove opšteg pravilnika. Novac će biti vraćen kupcu u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 30 dana, od dana prijema obaveštenja o povlačenju ugovora od strane kupca.

Preuzimanje robe

Roba naručena na stranici će biti isporučena u najkraćem mogućem roku. Narudžbe koje primamo svakog radnog dana do 14 sati ćemo poslati na navedenu adresu istog dana. Ako ste naručili proizvod koji je rasprodat, bićete pravovremeno obavešteni. Isporuka je moguća samo na teritoriji Republike Srbije. Isporuku robe obezbeđuju pošte Srbije, obično sledećeg dana, a najkasnije u roku od 3 dana od slanja robe. Osoblje za isporuku će vas verovatno tražiti kod kuće u prepodnevnim satima, a u slučaju da niste kod kuće, možete da preuzmete pošiljku u najbližoj pošti. Dodatnu naknadu koju naplaćuje pošta Srbije možete da vidite na važećem cenovniku na https://www.posta.rs/. Zadržavamo pravo promene ugovornog partnera za isporuku. Troškovi isporuke/poštarine variraju od proizvoda do proizvoda, i dodatno se plaćaju. Trošak isporuke/poštarine je naveden u mailu koji kupac primi posle izvršene narudžbe.

Zamena ili reklamacija

Već kupljen proizvod može da se vrati nazad i da bude zamenjen drugim proizvodom. Moguću razliku u vrednosti proizvoda je potrebno doplatiti. Trošak ponovnog slanja za vraćen proizvod snosi kupac. Zamena proizvoda je moguća u roku od 14 dana od dana prijema robe, ili duže ako je to izričito navedeno u garanciji proizvoda. Roba na adresu prodavca mora da bude dostavljena preporučenom poštom. Troškove povraćaja snosi kupac. Kod povraćaja je potrebno obavezno napisati transakcijski račun kupca, na koji prodavac vraća novac od kupovine.

Isporuka

Partner je dužan da svoj ugovoreni promotivni proizvod/uslugu isporuči na najkvalitetniji mogući način, u skladu sa zahtevima kvaliteta i savesnim preduzetništvom. Portal Rabaho je dužan da organizuje i vodi promotivnu prodaju prema najvišim zahtevima poslovanja.

Rabaho ne proizvodi niti poseduje proizvode/usluge koje nudi putem svojih internet stranica, i zbog toga nije odgovoran za moguće pravne i materijalne nedostatke proizvoda, ili za bilo kakve druge posledice i nedostatke koji mogu da nastanu prilikom korišćenja istih.

Kupon

Partner, kao izdavač i vlasnik kupona, snosi sve odgovornosti za sva potraživanja, odgovornosti, štete, troškove, povrede i bolesti korisnika. Kuponi su dokaz o uspešnoj kupovini proizvoda/usluga putem promotivne prodaje i izdaju se na ime kupca ili na ime određeno od strane kupca.

Kupon obavezno mora da sadrži ime kupca ili ime određeno od strane kupca, oznaku ili broj kupona, vrstu i model proizvoda/usluge, rok u kome kupac može da zatraži isporuku/upotrebu proizvoda/usluga, mesto i način na koji kupac traži zahtev za isporuku ili upotrebu proizvoda ili usluge, i druge podatke po potrebi.

Svi kuponi koje Rabaho izdaje za Partnera sa stranice www.rabaho.com, su promotivni kuponi koje kupci dobijaju ispod navedene vrednosti, i podložni su Uslovima i pravilima Rabaho-a, kao i pravilima Partnera koji učestvuje u određenoj promotivnoj akciji.

Kupovina

Promotivna prodaja je uspešna kada uspe da se prikupi minimalan broj kupaca za određeni proizvod ili uslugu, koji se uvek navodi uz određenu ponudu. Kada naručite ili rezervišete određenu promotivnu ponudu, dajete saglasnost da vaša kartica važi samo ako promotivna prodaja bude uspešna. Ako promotivna prodaja bude neuspešna, kartica postaje nevažeća a uplaćeni iznosi će biti vraćeni u potpunosti.

Da biste naručili bilo koji proizvod ili uslugu, potrebno je da prethodno otvorite korisnički nalog. Korisnički nalog je potreban da biste imali jednostavan pristup istoriji svojih potvrda i narudžbi, pregledu ranijih kupovina i da biste lakše uredili svoje postavke.

Uslovi korišćenja kupona:

  • Kupon važi do naznačenog datuma, i taj period se ne produžuje
  • Kupon se odnosi samo na proizvod ili uslugu, nikako na ostale troškove
  • Moguće je iskoristiti samo jedan kupon po narudžbi, osim ako nije navedeno drugačije
  • Neovlašćena upotreba koja nije u skladu sa Uslovima i pravilima kupon čini nevažećim
  • Kupon nije moguće kombinovati sa drugim bonovima ili kuponima, niti reprodukovati i prodavati, osim ako to nije određeno u promotivnoj ponudi
  • Super Kupovina d.o.o. ne snosi odgovornost za ukraden ili izgubljen kupon

Posle otvaranja korisničkog naloga na www.rabaho.com  smatra se da  korisnik razume i prihvata ove Uslove prodaje. Plaćanje se vrši kreditnim karticama, opštom uplatnicom ili internet bankarstvom. Kartice koje prihvatamo su American Express, MasterCard, Visa i Diners.

Super Kupovina d.o.o.

7. jula br 34, 32 300 Gornji Milanovac

MB: 20988380

PIB: 108382997

Kvalitetni i jedinstveni proizvodi po sjajnim cenama.

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama na Rabaho!

icon-safe-shopping
Bezbedna kupovina

Pri obradi vaše porudžbine upotrebljavamo najbolje bezbednosne mere, kako bismo bili sigurni da su vaši podaci koje upišete pri naručivanju bezbedno sačuvani.

icon-shipping
Pouzdana isporuka

Snosimo odgovornost za bezbednu isporuku proizvoda u ispravnom stanju na vašu adresu.

icon-package
Vreme isporuke 24 h

Naručene proizvode isporučujemo u najkraćem periodu od jednog dana od primanja uplate.

icon-list
Visoka procena kvaliteta

Proizvod je napravljen od materijala visokog kvaliteta koji omogućavaju jednostavnu i bezbednu upotrebu proizvoda.

icon-heart
Garancija na proizvod

Garancija i rok za vraćanje novca važe 44 dana. U tom periodu vam vraćamo novac ako proizvodom slučajno ne budete zadovoljni.