-

Uslovi prodaje

Internet marketing d.o.o. (u nastavku teksta Rabaho) organizuje i posreduje promotivnu prodaju proizvoda/usluga u ime i za račun Partnera putem internetske stranice www.rabaho.com. Putem ove stranice Partner odobrava promotivni popust na svoje proizvode/usluge ako Rabaho uspije unaprijed ugovoriti minimalan broj kupaca za taj proizvod putem javnog poziva.

Pravo da se povuče iz kupovine i povrat robe

O svom povlačenju od kupovine, kupac mora prodavača obavijestiti u pisanoj formi u roku od 15 dana od dana prijema robe, odnosno na e-mail adresu prodavača i robu vratiti u roku od dodatnih 30 dana. Kupac je dužan da snosi troškove nastale u toku povrata robe. Roba mora biti nekorištena, neotvorena, neoštećena i u originalnoj ambalaži. Priložen mora biti original ili kopija fakture koju kupac dobija s isporučenom robom. Prodavač nije dužan da prihvati otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne ispunjavaju uslove opšteg pravilnika. Novac će biti vraćen kupcu u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 30 dana od dana prijema obavještenja o povlačenju ugovora na račun kupca.

PREUZIMANJE ROBE

Naručena roba na stranici će biti isporučena u najkraćem mogućem roku. Narudžbe koje primamo svakog radnog dana do 14 sati, poslaćemo na navedenu adresu istoga dana. Ako ste naručili proizvod koji je rasprodan, bićete pravovremeno obaviješteni.

Isporuka je moguća samo na teritoriji Bosne i Hercegovine. Isporuku robe osigurava kompanija A2B, obično sljedećeg radnog dana, a najkasnije u roku od 3 radna dana od otpreme robe. Osoblje za isporuku ili call centar A2B-a će vas prvo kontaktirati putem telefona radi dogovora o vremenu isporuke ili eventualne promjene mjesta dostave. Status vaše pošiljke možete provjeriti uz pomoć koda za praćenje pošiljke na stranici kompanije www.a2b.ba. Zadržavamo pravo promjene ugovornog partnera za isporuku. Troškovi isporuke iznose 9,00 KM, a u slučaju narudžbe više istih ili različitih proizvoda cijena dostave ostaje ista. Trošak isporuke / poštarine je naveden u e-mailu kojeg kupac primi nakon izvršene narudžbe. 

Zamjena ili reklamacija

Već kupljen proizvod može se vratiti nazad i biti zamijenjen drugim proizvodom. Moguću razliku u vrijednosti proizvoda potrebno je doplatiti. Trošak ponovnog slanja za vraćen proizvod snosi kupac. Zamjena proizvoda je moguća u roku od 14 dana od dana prijema robe, ili duže ako je to izričito navedeno u garanciji proizvoda. Roba mora biti dostavljena preporučenom poštom na adresu prodavača. Troškove povrata snosi kupac. Kod povrata je potrebno obavezno napisati transakcijski račun kupca, gdje prodavač vraća novac kupovine.

Isporuka

Partner je dužan da svoj ugovoreni promotivni proizvod/uslugu isporuči na najkvalitetniji mogući način, u skladu sa zahtjevima kvaliteta i savjesnim preduzetništvom. Stranica Rabaho je dužna da organizuje i vodi promotivnu prodaju prema najvišim zahtjevima poslovanja.

Rabaho ne proizvodi niti posjeduje proizvode/usluge koje nudi putem svojih internetskih stranica i time nije odgovorna za moguće pravne i materijalne nedostatke proizvoda, ili za bilo kakve druge posljedice i nedostatke koji mogu nastati prilikom korištenja istih.

Kupon

Partner, kao izdavač i vlasnik kupona, snosi svu odgovornost za sva potraživanja, odgovornosti, štete, troškove, povrede i bolesti korisnika. Kuponi su dokaz o uspješnoj kupovini proizvoda/usluga putem promotivne prodaje i izdaju se na ime kupca ili na ime određeno od strane kupca.

Kupon obavezno mora sadržavati ime kupca ili ime određeno od strane kupca, oznaku ili broj kupona, vrstu i model proizvoda/usluge, rok u kojem kupac može zatražiti isporuku/upotrebu proizvoda/usluga, mjesto i način na koji kupac traži zahtjev za isporuku ili upotrebu proizvoda ili usluge te druge podatke po potrebi.

Svi kuponi koje Rabaho izdaje za Partnera sa stranice www.rabaho.com, su promotivni kuponi koji kupci dobijaju ispod navedene vrijednosti i podložni su Uslovima i pravilima Rabaho-a, kao i pravilima Partnera koji učestvuju u određenoj promotivnoj akciji.

Kupovina

Promotivna prodaja je uspješna kada se uspije prikupiti minimalan broj kupaca za određeni proizvod ili uslugu, koji se uvijek navodi uz određenu ponudu. Kada naručite ili rezervišete određenu promotivnu ponudu, dajete saglasnost da vaša kartica važi samo ako promotivna prodaja bude uspješna. Ako promotivna prodaja bude neuspješna, kartica postaje nevažeća a uplaćeni iznosi biće vraćeni u potpunosti.

Da biste naručili bilo koji proizvod ili uslugu, potrebno je da prethodno otvorite korisnički račun. Korisnički račun je potreban kako biste imali jednostavan pristup istoriji svojih potvrda i narudžbi, pregledu ranijih kupovina te kako biste lakše uredili svoje postavke.

Uslovi korištenja kupona:

  • Kupon vrijedi do naznačenog datuma te se ne produžuje
  • Kupon se odnosi samo na proizvod ili uslugu, nikako na ostale troškove
  • Moguće je iskoristiti samo jedan kupon po narudžbi, osim ako nije navedeno drugačije
  • Neovlaštena upotreba koja nije u skladu s Uslovima i pravilima čini kupon nevažećim
  • Kupon nije moguće kombinovati sa drugim bonovima ili kuponima, niti reprodukovati i prodavati, osim ako nije određeno u promotivnoj ponudi
  • Internet marketing d.o.o. ne snosi odgovornost za ukraden ili izgubljen kupon

Nakon otvaranja korisničkog računa na www.rabaho.com smatra se da korisnik razumije i prihvata ove Uslove prodaje. Plaćanje se vrši kreditnim karticama, opštom uplatnicom ili internet bankarstvom. Kartice koje prihvatamo su American Express, MasterCard, Visa i Diners.

Voditelj prodavnice, a u isto vrijeme prodavač je preduzeće:

Internet Marketing d.o.o.

Jovana Dučića 25, 78 000 Banja Luka

JIB: 4403589510005

PIB: 403589510005

Kvalitetni i jedinstveni proizvodi po sjajnim cijenama.

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama na Rabaho!

icon-safe-shopping
Sigurna kupovina

Da bismo obradili vašu narudžbu upotrebljavamo najbolje sigurnosne mjere, kako bi osigurali da su vaši podaci koje upišete pri narudžbi sigurno pohranjeni.

icon-shipping
Pouzdana isporuka

Snosimo odgovornost za sigurnu isporuku proizvoda na vašu adresu u ispravnom stanju.

icon-package
Vrijeme isporuke 24h

Naručene proizvode isporučujemo u najkraćem periodu od jednog dana od primanja uplate.

icon-list
Visoka procjena kvaliteta

Proizvod je napravljen od materijala visoke kvalitete, koji omogućavaju jednostavnu i sigurnu uporabu proizvoda.

icon-heart
Garancija na proizvod

Garancija i rok za vraćanje novca važe 44 dana. U tom periodu mi vam vraćamo novac ako slučajno sa proizvodom ne budete zadovoljni.