-

Uvjeti prodaje

Net Sales Ltd (u nastavku teksta Rabaho) organizira i vodi promotivnu prodaju proizvoda/usluga putem internetskih stranica www.rabaho.com.

PRAVO, DA SE POVUČE IZ KUPNJE I POVRAT ROBE

O svom povlačenju od kupnje, kupac mora prodavača obavijestiti u pisanoj formi u roku od 15 dana od dana prijema robe, odnosno na e-mail adresu prodavača i robu vratiti u roku od dodatnih 30 dana. Kupac je dužan da snosi troškove nastale u toku povrata robe. Roba mora biti nekorištena, neotvorena, neoštećena i u originalnoj ambalaži. Priložen mora biti original ili kopija fakture koju kupac dobiva s isporučenom robom. Prodavač nije dužan da prihvati otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne ispunjavaju uvjete općeg pravilnika. Novac će biti vraćen kupcu u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 30 dana, od dana prijema obavještenja o povlačenju ugovora na račun kupca.

PREUZIMANJE ROBE

Naručena roba na stranici će biti isporučena u najkraćem mogućem roku. Narudžbe koje primamo svakog radnog dana do 14 sati, ćemo poslati na navedenu adresu istoga dana. Ako ste naručili proizvod koji je rasprodan, biti ćete pravovremeno obaviješteni. Isporuka je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Isporuku robe osigurava tvrtka GLS d.o.o. i Hrvatske pošte, obično sljedećeg dana, a najkasnije u roku od 3 dana od otpreme robe. Osoblje za isporuku će vas vjerojatno tražiti kod kuće u prijepodnevnim satima, a u slučaju da niste kod kuće, možete da preuzmete pošiljku u najbližoj pošti. Dodatnu naknadu koju naplaćuje Hrvatska pošta, možete vidjeti na važećem cjeniku na https://www.posta.hr. Zadržavamo pravo promjene ugovornog partnera za isporuku. Troškovi isporuke / poštarine variraju od proizvoda do proizvoda i dodatno se plaćaju. Trošak isporuke / poštarine je naveden u mailu kojeg primi kupac nakon izvršene narudžbe.

ZAMJENA ILI REKLAMACIJA

Već kupljen proizvod može se vratiti natrag i biti zamijenjen drugim proizvodom. Moguću razliku u vrijednosti proizvoda potrebno je doplatiti. Trošak ponovnog slanja za vraćen proizvod snosi kupac. Već kupljen proizvod može se vratiti natrag i biti zamijenjen drugim proizvodom. Zamjena proizvoda je moguća u roku od 14 dana od dana prijema robe ili duže ako je to izričito navedeno u jamstvu proizvoda. Roba mora biti dostavljena preporučenom poštom na adresu prodavača. Troškove povrata snosi kupac. Kod povrata je potrebno obvezno napisati transakcijski račun kupca, gdje prodavač vraća novac kupovine. Imajte na umu da ne priznajemo vanjske izvoditelje IPRS-a. U slučaju da dođe do nesporazuma, možete podnijeti zahtjev za izvansudsku nagodbu putem sljedećeg linka: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR. Ovaj način nagodbe dostupan je samo ako živite u EU, te pod uvjetom da trgovac ima poslovno sjedište u EU.

ISPORUKA

Portal Rabaho.com je dužan da organizira i vodi promotivnu prodaju prema najvišim zahtjevima poslovanja. Rabaho je dužan da svoj ugovoreni promotivni proizvod/uslugu isporuči na najkvalitetniji mogući način, u skladu sa zahtjevima kvaliteta i savjesnim poduzetništvom.

KUPON

Portal Rabaho.com je vlasnik i izdavač promocijskih kupona. Kuponi su dokaz o uspješnoj kupnji proizvoda/usluga putem promotivne prodaje i izdaju se na ime kupca ili na ime određeno od strane kupca.

Kupon obavezno mora sadržavati ime kupca ili ime određeno od strane kupca, oznaku ili broj kupona, vrstu i model proizvoda/usluge, rok u kojem kupac može zatražiti isporuku/uporabu proizvoda/usluga, mjesto i način na koji kupac traži zahtjev za isporuku ili uporabu proizvoda ili usluge te druge podatke po potrebi.

Svi kuponi. koje Rabaho izdaje sa stranice www.rabaho.com, su promocijski kuponi koji kupci dobivaju ispod navedene vrijednosti i podložni su Uvjetima i pravilima Rabaho-a.

KUPNJA

Promotivna prodaja je uspješna kada se uspije prikupiti minimalan broj kupaca za određeni proizvod ili uslugu, koji se uvijek navodi uz određenu ponudu. Kada naručite ili rezervirate određenu promotivnu ponudu, dajete suglasnost da vaša kartica važi samo ako promotivna prodaja bude uspješna. Ako promotivna prodaja bude neuspješna, kartica postaje nevažeća a uplaćeni iznosi bit će vraćeni u potpunosti.

Da biste naručili bilo koji proizvod ili uslugu, potrebno je da prethodno otvorite korisnički račun. Korisnički račun je potreban kako biste imali jednostavan pristup povijesti svojih potvrda i narudžbi, pregledu ranijih kupovina te kako biste lakše uredili svoje postavke.

UVJETI KORIŠTENJA KUPONA:

  • Kupon vrijedi 60 dana nakon preuzimanja te se ne produljuje
  • Kupon se odnosi samo na proizvod ili uslugu, nikako na ostale troškove
  • Moguće je iskoristiti samo jedan kupon po narudžbi, osim ako nije navedeno drugačije
  • Neovlaštena uporaba koja nije u skladu s Uvjetima i pravilima čini kupon nevažećim
  • Kupon nije moguće kombinirati s drugim bonovima ili kuponima, niti reproducirati i prodavati, osim ako nije određeno u promotivnoj ponudi
  • Net Sales Ltd ne snosi odgovornost za ukraden ili izgubljen kupon

Nakon otvaranja korisničkog računa na www.rabaho.com  smatra se da  korisnik razumije i prihvata ove Uvjete prodaje. Plaćanje se vrši kreditnim karticama, općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Kartice koje prihvaćamo su American Express, MasterCard, Visa i Diners.

Voditelj trgovine, a u isto vrijeme prodavač je tvrtka:
Net Sales Ltd
Sofia 1606, Kriva reka, bul. Gen. Eduard I Totleben 53-55, 1006 Sofia, Bulgaria

ID registracije: 204274762
Poreski broj: BG204274762

Kvalitetni i jedinstveni proizvodi po sjajnim cijenama.

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama na Rabaho!

icon-safe-shopping
Sigurna kupovina

Da bismo obradili vašu narudžbu upotrebljavamo najbolje sigurnosne mjere, kako bi osigurali da su vaši podaci koje upišete pri narudžbi sigurno pohranjeni.

icon-shipping
Pouzdana isporuka

Snosimo odgovornost za sigurnu isporuku proizvoda na vašu adresu u ispravnom stanju.

icon-package
Vrijeme isporuke 24h

Naručene proizvode isporučujemo u najkraćem periodu od jednog dana od primanja uplate.

icon-list
Visoka procjena kvalitete

Proizvod je napravljen od materijala visoke kvalitete, koji omogućavaju jednostavnu i sigurnu uporabu proizvoda.

icon-heart
Garancija na proizvod

Garancija i rok za vraćanje novca važe 44 dana. U tom periodu mi vam vraćamo novac ako slučajno sa proizvodom ne budete zadovoljni.